İmamoğlu'nun 'gariban' dediği vatandaş: 30 saniyenin içine 30 tane yalan koymuş

Geçtiğimiz günlerde Malatya'ya ziyarette bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret sırasında 'Kanal İstanbul yapılacak mı?' diye soru yönelten vatandaştan 'gariban vatandaş' diye bahsetmesine Malatya halkından tepki geldi. İmamoğlu'nun 'gariban' benzetmesine öfkelenen Malatyalı esnaf İrfan Yılmaz, "İmamoğlu 30 saniyelik konuşmamızın içine 30 tane yalan koymuş" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı Malatya ziyareti sırasında yanına yanaşan bir vatandaş ile yaptığı Kanal İstanbul diyaloğunu başka bir toplantıda farklı şekilde anlatmasına Malatyalı esnaftan cevap geldi.

'GARİBAN' DİYEREK ALGI YAPTI...

İmamoğlu'nun kendisine 'gariban vatandaş' demesine tepki gösteren esnaf İrfan Yılmaz, "Başka programda 'Bu garibana para gelecekmiş, kandırmışlar' diye algı yaptı. Söylemediğim cümleleri kullanmış. Garibanım demedim. Siyasi görüşümü söylemedim" dedi.

"YALANLA, ALGIYLA BU HİZMETE KARŞI ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Konuya ilişkin bir video çeken esnaf İrfan Yılmaz İmamoğlu ile arasında geçen diyaloğu şu sözlerle anlattı;

"İmamoğlu'na sadece Kanal İstanbul yapılacak mı yapılmayacak mı diye bir sordum. Aramızda 30 saniye bir diyalog geçti. 30 saniyenin içine 30 tane yalan koymuş. Kendisi bana 'hayır yapılmayacak' dedi. Neden diye sorunca 'kötü bir şey' dedi. 'Oradan bize para gelecek' dedim. 'Seni kandırmışlar' dedi. Ben para gelecek derken ülkemizin geleceğini kast etmiştim. Beni kim aldatmış, ben kime aldanmışım? Yalanla, algıyla bu hizmete karşı çıkmaya çalışıyorlar."

İmamoğlu'nun 'gariban' dediği vatandaş: 30 saniyenin içine 30 tane yalan koymuş ile ilgili etiketler Malatya Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul malatyalı vatandaş ibb başkanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.