İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talebi var

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Kadir Topbaş'ın cenazesinde bir araya geldiğini söyledi. Küçükkaya, İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talepte bulunduğunu aktardı.

Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çok sayıda siyasinin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ERDOĞAN VE İMAMOĞLU ARASINDA KISA GÖRÜŞME

Topbaş'ın cenaze törenine katılanlar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. Cenazede birlikte görüntü vermeyen Erdoğan ve İmamoğlu arasında sürpriz bir görüşme gerçekleştiği ortaya çıktı.

FOX TV’de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, İmamoğlu’nun, Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu kendisine anlattığını belirterek detayları aktardı.

İKİ TALEBİNİ İLETTİ: SİZDEN PARA İSTİYOR DEĞİLİM

Küçükkaya’nın aktardığına göre, İmamoğlu Erdoğan’dan 2 talepte bulundu. İmamoğlu, “Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz.” dedi.

İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talebi var ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu cenaze kadir topbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.