İmamoğlu'nun dün akşam gittiği öne sürülen balıkçı restoranının sahibi ziyareti doğruladı!

İstanbul'da yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıya gittiği öne sürülmüş ve İBB Başkanı'nın restorandaki fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. İmamoğlu'na sosyal medyada büyük tepki verilirken Balıkçı Kahraman isimli restoranın sahibi açıklama yaptı. Ziyareti doğrulayan restoran sahibi, "Benim adım Kahraman, Allah'ın bir olduğunu söylerim ben. Fotoğraf dün akşam çekildi." dedi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Megakentte karla mücadele devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşılan bir fotoğrafı büyük tepki çekti.

İMAMOĞLU'NUN FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI

Karla mücadele çalışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Sarıyer'de bir balık restoranında misafirleriyle yemek yediği öne sürüldü.

RESTORAN SAHİBİNDEN AÇIKLAMA

Görüntülerin sosyal medya yayılmasının ardından Fotoğrafın çekildiği "Balıkçı Kahraman' isimli restoranın sahibi 'Bende yalan olmaz' diyerek gerçeği açıkladı.

"FOTOĞRAF DÜN AKŞAM ÇEKİLDİ"

Rezervasyonun bir ay önce yapıldığını fotoğrafın da dün akşam çekildiğini söyleyen restoran sahibi "Benim adım Kahraman, Allah'ın bir olduğunu söylerim ben" diyerek fotoğrafın doğruluğunu teyit etti. Gazeteci Murat Ağırel de İmamoğlu'nun balıkçı ziyaretini doğruladı.

 

İmamoğlu'nun dün akşam gittiği öne sürülen balıkçı restoranının sahibi ziyareti doğruladı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu balıkçı ibb başkanı kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.