İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz ziyaretinin nedeni ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bayramda Doğu Karadeniz'i ziyaret edeceği haberi 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' için çalışmalara başladığı yönündeki söylentileri de gündeme getirdi. Konuyla alakalı açıklama yapan CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'İmamoğlu'nun yapacağı ziyaret bilgimiz dahilinde, farklı bir anlam yüklemek doğru olmaz' dedi.

Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday olacağı söylentileri yankılanırken yeni bir gelişme yaşandı. 

İBB başkanı İmamoğlu, Doğu Karadeniz'e bayram ziyateri yapacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından İmamoğlu'nun seçim çalışmalarına başladığı iddia edilmişti.

CHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bayram ziyaretine farklı bir anlam yüklememek gerek. Bizim bilgimiz dahilinde” açıklamasını yaptı

Aslen Trabzonlu olan İmamoğlu’nun memleketi ve yakın çevresine yönelik programı aylar öncesinden belirlendi. Torun, ziyaretin çok önceden planlandığını ve bilindiğini dile getirdi.

"FARKLI ANLAMLAR YÜKLEMEK DOĞRU OLMAZ"

Torun, şu bilgileri paylaştı:

“Buna farklı anlamlar yüklemek, abartmak doğru olmaz. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak ben, bu ziyaretlerle ilgili bilgilendirildim. Ben bilgilendirildiğime göre Genel Başkanımızın da mutlaka bilgisi vardır. Memleketine gitmesin mi? Bayramlaşmasın mı? Hiçbir mahzuru yok. Rize’ye de daha öncesinden söz vermişti. Bu yüzden bölgeye gidiyor ve bayramlaşacak.”

 

 

 

 

 

İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz ziyaretinin nedeni ne? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı doğu karadeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.