İmamoğlu'nu ölümle tehdidi böyle savundu: O göreve layık değil

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum." sözleriyle ölümle tehdit eden zanlının ifadesi ortaya çıktı. CHP üyesi olduğu belirlenen Tuna Görgünoğlu, "O göreve layık değil" sözleri ile kendisini savundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mail atarak tehdit eden ve "Senin kanını akıtır, sana içiririm. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" ifadelerini kullanan Tuna Görgünoğlu, dün gözaltına alınmış ardından da adliyeye sevk edilirken görüntülenmişti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Görgünoğlu'nun verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde "İmamoğlu, o göreve layık değil" diye konuştu.

Görgülü, şu sözlerle Ekrem İmamoğlu'nu tehdit etmişti:

"Bak İmamoğlu Ekrem denen zavallı senin kanını akıtır sana içiririm! Bunu kayıtlara geçsin diye yazıyorum istediği şekilde şikayetçi olma vs. hakkın var. Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm."

İmamoğlu'nu ölümle tehdidi böyle savundu: O göreve layık değil

Öte yandan, CHP Ankara İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden Etimesgut İlçe Örgütü üyesi Tuna Görgünoğlu'nun, partiden ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk edilmesine karar vermişti.

 CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, yaptığı yazılı açıklamasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamaoğlu'nu mail yoluyla tehdit eden Tuna Görgünoğlu'nun Etimesgut İlçe Örgütü üyesi olduğu bilgisinin basında yer aldığını hatırlatarak, şunları söylemişti:

"Kayıtlarımızın incelenmesinde; adı geçen şahsın milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğu, parti üyesi olmadığı için de üyelik kaydının bu sırada yapıldığı anlaşılmıştır. Ancak adı geçen şahıs, Etimesgut İlçe Örgütümüz tarafından hiç tanınmadığı gibi adaylık başvurusundan sonra herhangi bir parti çalışmasına katılmadığı tespit edilmiştir. Gerek eğitimleri ve gerekse çalışma hayatı ile ilgili verdiği bilgilerin de doğru olmadığı anlaşılmaktadır."

İmamoğlu'nu ölümle tehdidi böyle savundu: O göreve layık değil ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Tehdit CHP mail
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.