İmamoğlu'ndan 'suikast ihbarı' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisine yönelik suikast ihbarına yönelik Olay TV'ye açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Benim gündemimde pandemi var. Bu iddialar yeni değil. Gereken açıklamayı sözcüm Murat Ongun yaptı" diye konuştu.

İddiaya göre, geçtiğimiz hafta Ekrem İmamoğlu’nun koruma ekibi uyarıldı, şüpheli bir durumla karşılaşılırsa veya takviye kuvvete ihtiyaç duyarlarsa acilen bilgilendirmeleri istendi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter’dan yaptığı açıklamada “23 Kasım’da resmi makamlarca bir terör örgütüne yönelik istihbari faaliyetlerde, İBB Başkanımız’a yönelik eylem talimatı verildiği bilgisi tarafımıza ulaştırılmıştır. Bilgi dahilinde mevcut önlemler korunmuş ve hassasiyet artırılmıştır. Tarafımızda herhangi bir eylemcinin yakalandığı bilgisi mevcut değildir” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında ise “Dönem dönem duyumlar ve ihbarlar gelmektedir. Bu duyumlar veya ihbarlar ilgili kişiler ile paylaşılır ve bunların her biri bilgilendirilir. Birimlerimiz tarafından gerekli tedbirler alınır. Suikast girişimi veya suikastçı yakalanması söz konusu değildir” denildi.

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İmamoğlu kendisine yönelik suikast ihbarına yönelik Olay TV'ye açıklamada bulundu. İmamoğlu, "Benim gündemimde pandemi var. Bu iddialar yeni değil. Gereken açıklamayı sözcüm Murat Ongun yaptı" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'ndan 'suikast ihbarı' açıklaması ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu olay tv suikast Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.