İmamoğlu'ndan kurban bağışı kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırılması için yeni bir kampanya başlattı. 495 TL olan hisse bedeli, İstanbul Vakfı'na yatırılacak. Daha sonra etler, İBB eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

İBB, Kurban Bayramı dolayısıyla yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan bu uygulama ile, kurban kesmek isteyen vatandaşlar, İBB eliyle ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırabilecekler.

150 bin kurbanın kesilmesi planlanan kampanyada kesilen kurbanlar, kavurma yapılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

KURBAN HİSSE BEDELİ BİN 495 TL

İstanbul Vakfı üzerinden yürüyecek kurban bağışı dayanışmasında; bin 150 büyükbaş kurban kesilecek ve bir kurbanda 7 hisse olacak. Konservasyon işlemiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak etler kemiksiz ve 16 kg olacak. Bağış yapmak isteyenler bir hisse için bin 495 TL ödeyecek.

İmamoğlu'ndan kurban bağışı kampanyası

KURBAN KESİMİ NOTER HUZURUNDA YAPILACAK

Planlamaya göre kurbanların kesimi bayramın ikinci ve üçüncü günü olan 1 ve 2 tarihlerinde yapılacak. 

İBB, kesimlerin ardından etleri ihtiyaç sahiplerine konserve kavurma olarak dağıtacak.  Yaklaşık 120 bin konserve kavurma İstanbul’daki ihtiyaç sahibi ailelere kısa süre içinde ulaştırılacak.

İBB’ye ait 30 yıllık İstanbul Vakfı tarafından düzenlenen kurban bağış kampanyasına vatandaşlar dünyanın her yerinden katılabilecek.

İmamoğlu'ndan kurban bağışı kampanyası ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Kurban Bayramı Kurban
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.