İmamoğlu'ndan İBB'deki kadrolaşmaya tuhaf savunma

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Özgür Nas'ın İBB'deki kadrolaşmayı itiraf ettiği ses kaydına ilişkin konuştu. İmamoğlu, "Onlar boş işler. Benim nazarımda hiçbir kıymeti olmayan dedikodular, münazaalar, konuşmalar." dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Özgür Nas'ın ses kaydı geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düştü.

EKREM İMAMOĞLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) işçi alımı yapılırken CHP ve İYİ Partililere nasıl torpil yaptıklarının anlatıldığı ses kaydı için CHP yönetiminden bir açıklama gelmezken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu suskunluğunu bozdu.

Ekrem İmamoğlu, Özgür Nas'ın, " Bizim 2 bin 300-2 bin 400'ü söylerken de bir 300-400 eksik var o da belki geçmiş bir yılın sistemin oturmamasından dolayı bir sıkıntı var. O da ilerleyen günlerde çözülür." ifadesinin yer aldığı ses kaydını 'dedikodu' olarak yorumladı.

"HİÇBİR KIYMETİ OLMAYAN DEDİKODULAR"

İtfaiye eri alım sınavının yazılı bölümünü geçen ve spor parkurunda yarışmaya hak kazanan adaylarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, ‘kadrolaşma’ ve ‘liyakat’ tartışmalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Onlar boş işler. Benim nazarımda hiçbir kıymeti olmayan dedikodular, münazaalar, konuşmalar."

 CHP KÖSTEBEĞİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Öte yandan CHP yöneticileri de bu konuda suskunluğu tercih ederken, partide bir adım atıldığı öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun talimatının ardından ses kaydının nasıl yapıldığı ve internete kim tarafından yüklendiğinin araştırılmaya başlandığı belirtildi.

 

İmamoğlu'ndan İBB'deki kadrolaşmaya tuhaf savunma ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP İBB liyakat ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.