İmamoğlu'ndan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından eski başbakan Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer alıyor.

İBB Başkanı İmamoğlu, Twitter hesabından eski başbakan Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönünü nedeniyle bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu paylaşımında, ''Eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Bu vesileyle, siyasette ve devlet yönetiminde olgunluk, erdem ve ferasetin örneğini gösterebilen tüm büyüklerimize saygılarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı

 

94 SEÇİMLERİNDE DEVİR-TESLİM TÖRENİ 

İBB Başkanı İmamoğlu mesajının altına bir de fotoğraf ekledi. Fotoğraf ise 1994 seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devir-teslim törenini yansıtıyor.




İmamoğlu'ndan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Necmettin Erbakan İBB Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.