İmamoğlu'ndan cemevi çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Söz konusu ziyarette yapımı tamamlanan Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi'nde de konuşma yapan İmamoğlu, ''Cemevleri bizim ibadethanelerimizdir, nokta" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediyesi ziyaretinden sonra, inşaatı biten ve hizmete giren Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi’ne geçti.

''KAMU ALEVİ VATANDAŞLARA BORÇLU''

İmamoğlu, gerçekleştirdiği konuşmada kamunun, Alevi vatandaşlara borçlu olduğunu ve borcunu ödemek zorunda olduğunu söyledi.

İmamoğlu'ndan cemevi çıkışı!

"CEMEVLERİMİZ BİZİM İBADETHANELERİMİZDİR, NOKTA!"

Cemevinin konferans salonunda toplanan vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlanan binaya emeği geçen herkese teşekkür etti.

İmamoğlu konuşmasında, “Cemevlerimiz, bizim ibadethanelerimizdir. Nokta! Öylesi, böylesi yoktur. Bu ibadethane anlayışına, maneviyatına yakışan cemevlerimizin olması, var olanların da revizyonu konusunda da İBB olarak, İstanbul halkının tümünün vicdanı adına borçluyuz ve ödemekle de yükümlüyüz. Kamu, hangi ibadethaneye nasıl davranıyorsa, bütün ibadethanelere de eşit mesafede davranmanın sorumluluğunu taşımak zorundadır. Kamu, Alevi vatandaşlarımıza borçludur ve borcunu ödemek zorundadır” ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu'ndan cemevi çıkışı! - Resim : 2

İmamoğlu'ndan cemevi çıkışı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Bakırköy Alevi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.