İmamoğlu'ndan bir zam daha!

Ulaşımdan suya, İSPARK'tan bisiklet kirasına kadar her şeye zam yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların ucuz diye tercih ettiği BELTUR kafelerinde de fiyatlara yüzde 20 zam yaptı.

Hamidiye Su, İSPARK, taksi, minibüs, vapur derken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşları üzecek bir haber daha geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın sözcüsü Murat Ongun, önceki gün vatandaşların sahil şeridinde diğer restoranlara göre daha ucuza soluklandığı, kahve yudumladığı, tost-ayran yediği sosyal tesis kafeteryalarına da zam yapacaklarını açıkladı.

İmamoğlu'ndan bir zam daha!

BİR KIYIM, BİR ZAM YAPIYOR
Ongun, BELTUR'un sosyal tesis kafeteryalarında ortalama yüzde 20 artış olduğunu, zamlı fiyatların 9 Eylül'de başlayacağını duyurdu.

Ongun, 19 litrelik Hamidiye damacana suyun da 9 liradan 11 TL'ye çıkarıldığını söyledi. Bir liraya satılan 0.5'lik sular ise 1.5 TL'ye yükseltildi.

İBB'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu koltuğa oturur oturmaz önce işçi kıyımına başlamış sonra da vatandaşları zam yağmuruna tutmuştu.

Taksi, minibüs, okul servisi, dolmuş, otoparklara gelen yüzde 25 ila 50 arasındaki zamların ardından Hamidiye Su ve BELTUR'un sosyal tesislerindeki cafelerde de İmamoğlu'nun talimatıyla zam yapıldı.

İmamoğlu'ndan bir zam daha! - Resim : 2

Bundan sonra, İstanbullular kahveyi de ayranı da zamlı içecek. BELTUR kafeteryalarında eski fiyatlar kaldırılmaya başlandı. Yeni tarifede ise fiyatlar yüzde 20 arttı.

İmamoğlu'ndan bir zam daha! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu zam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.