İmamoğlu'ndan belediye bütçesiyle propaganda!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun önceki dönem başkan olduğu Beylikdüzü Belediyesi, üzerinde İmamoğlu'nun etiketlerinin bulunduğu Ramazan kolileri dağıttı. Bu olayı görüntülemek isteyen vatandaşlar ise saldırıya uğradı.

Üzerlerinde CHP’li Beylikdüzü Belediyesi'ne ait tişört giyen kişiler Bahçelievler’in Şirinevler mahallesinde, CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun propagandası yapmaya başladı. Kamyonla getirdikleri ve üzerlerinde İmamoğlu’nun etiketlerinin yer aldığı ramazan kolilerini vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Yeni Şafak'ın haberine göre: Yoldan geçen bir vatandaşın ise yaşanan olayı fotoğraflamak isteyince dağıtımı yapan kişiler tarafından saldırıya uğradı. Edinilen bilgilere göre, dağıtımı yapan kişiler önce vatandaşın telefonunu zorla gasp etmek istedi.

İmamoğlu'ndan belediye bütçesiyle propaganda!

VATANDAŞI TEHDİT ETTİLER

Telefonunu vermek istemeyen vatandaşa CHP’li yetkililer saldırı girişiminde bulundu. Olay yerinden kaçmak isteyen vatandaşı kovalayan CHP’li yetkililerin küfür ederek vatandaşı tehdit ettiği öğrenildi. Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan yetkililerin Ramazan kolilerini boş bir dükkana boşaltıp olay yerinden uzaklaştı.

 

İmamoğlu'ndan belediye bütçesiyle propaganda! ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.