İmamoğlu'ndan Ayasofya davetiyesi yalanı

Kendisine Ayasofya Camii için davetiye gönderilmediği söyleyen Ekrem İmamoğlu'nun yeni bir yalanı daha ortaya çıktı.

Ankara’da Lozan etkinliğinde bulunacak olan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ayasofya davetiyesi için yalanı ortaya çıktı. Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri ise İmamoğlu dahil olmak üzere İstanbul’daki CHP’li belediyeler dahil tüm belediye başkanlarına ayrı ayrı davetiye gönderildiğini söyledi.

Geride kalan dönemde yapmadığı icraatler ile gündem olan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir yalanı daha ortaya çıktı. Şu ana kadar vermiş olduğu sözlerin hiçbirini tutmayan İmamoğlu, seçim beyannamesinde şeffaflıktan yana olacağını söylemiş ancak verdiği tüm sözleri unutmuştu.

Ekrem İmamoğlu son olarak da “Ayasofya’daki açılışa davet edilmedim” sözlerinin yalan olduğu ve Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri tarafından İstanbul’daki CHP’li belediyeler dahil tüm belediye başkanlarına ayrı ayrı davetiye gönderildiğini aktardı.

İmamoğlu'ndan Ayasofya davetiyesi yalanı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ayasofya davetiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.