İmamoğlu'ndan 319 bin liralık yemek

Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bir araya geldiği ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliği yaptığı çalıştayda yemek masrafının 319 bin lira olduğu ortaya çıktı.

Büyükşehir'de araç israfı olduğunu iddia eden CHP'li Ekrem İmamoğlu, göreve gelir gelmez kiralık araç ihalelerini peş peşe sıralarak seçim öncesi tutumu ile çelişmişti.

Sabah'tan Damla Kaya'nın haberine göre; İBB'de Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelişinin ardından ilginç bir israfa daha imza atıldığı ortaya çıktı.

Tunuslu Hayreddin Paşa Konağı'nda Cumhuriyet Halk Partili 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın da katıldığı bir çalıştay düzenlenmişti. Çalıştaya toplam 50 kişi katılmıştı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde 29 Ağustos 2019'da yapılan çalıştayda yemek masrafının 319 bin 780 lira olduğu anlaşıldı.

Bu hesaba göre söz konusu organizasyona katılanların kişi başı yemek masrafının 6 bin 395 bin lira olduğu ortaya çıktı.

İmamoğlu'ndan 319 bin liralık yemek ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.