İmamoğlu'ndan 180 bin liralık sosyal medya yönetimi

Geçtiğimiz ay İBB'nin gelirlerinin azaldığını ve tasarruf seferberliği başlattığını açıklayan Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya yönetimi için 180 bin liralık satın alımında bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını döneminde kurumun gelirlerinin düştüğünü belirterek 'tasarruf seferberliği' başlatmıştı.

Stratejik kararlar aldıklarını vurgulayan İmamoğlu, “Hizmetlerimizi aksatmadan, büyük bir tasarruf seferberliği başlattık” ifadelerini kullanmıştı.

180 BİN LİRALIK SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

Bütçesinin olmadığını belirterek hastane yollarının yapımını bile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devreden İBB'nin alt birimlerinden İST GÜVEN A.Ş.'nin sosyal medya yönetimi için 180 bin TL harcadığı ortaya çıktı.

İşte o belge:

İmamoğlu'ndan 180 bin liralık sosyal medya yönetimi

 

İmamoğlu'ndan 180 bin liralık sosyal medya yönetimi ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya İST GÜVEN AŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.