İmamoğlu'na 'Vız gelir, tırıs gider' tepkileri sürüyor: Bu kibirli siyaset dilini kimse kabul etmez

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'Vız gelir tırıs gider' sözlerine tepkiler büyüyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir İmamoğlu'nun kibirli siyaset dilini kimsenin kabul etmeyeceğinin altını çizerek "Acilen bir düzeltme yapılmazsa geri dönülmez bir siyasi felakete doğru gidiliyor" dedi. Öte yandan sosyal medyada İmamoğlu'nun sözlerine çok sayıda tepki geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sırasında verdiği fotoğrafta Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın da yer alması büyük tepki çekmişti. İmamoğlu'nun verdiği fotoğrafa aralarında Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar'ın da olduğu çok sayıda isim tepki göstermişti.

İmamoğlu ise tepkiler sonrası yaptığı açıklamada Benimle aynı şeyleri düşündüğünü, aynı şeylere inandığını söyleyen ne yazık ki anlık hırslarına yenilmiş insanlar olabilir. Ama bu kardeşiniz için vız gelir, tırıs gider. Hiç umurumda değil." ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu'nun " vız gelir, tırıs gider" sözleri sosyal medyada tepkileri daha da artırdı. Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun kibirli siyaset dilinin kabul edilemez olduğunun altını çizdi. Olayın bir siyasi felakete doğru gittiğinin altını çizen Özdemir şunları söyledi:

'vız gelir tırıs gider'... 'akıllı ol'... Olmadı. Yakışmadı.

Zaten itiraz edilen bu dildi. Bu yüzden pek çok kişi inandı oy verdi. Hatta verecekti...
Kimse bu kibirli dili kabul etmez! Acilen bir düzeltme yapılmazsa geri dönülmez bir siyasi felakete doğru gidiliyor..."

Öte yandan ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol ise Twitter hesabından gösterdiği tepkide "Ne vız gelir ne tırıs geçer..." dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu'na sosyal medyada gösterilen diğer tepkiler şöyle:

 İmamoğlu'na 'Vız gelir, tırıs gider' tepkileri sürüyor: Bu kibirli siyaset dilini kimse kabul etmez

İmamoğlu'na 'Vız gelir, tırıs gider' tepkileri sürüyor: Bu kibirli siyaset dilini kimse kabul etmez - Resim : 2

İmamoğlu'na 'Vız gelir, tırıs gider' tepkileri sürüyor: Bu kibirli siyaset dilini kimse kabul etmez - Resim : 3

İmamoğlu'na 'Vız gelir, tırıs gider' tepkileri sürüyor: Bu kibirli siyaset dilini kimse kabul etmez ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı Cüneyt Özdemir Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.