İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna davet ettiği gazetecilere ilişkin sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Başta Atilla Taş, Fazıl Say, Metin Uca, Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz gibi CHP'ye destek veren isimler gün içerisinde sosyal medya hesaplarından 'otobüs fotoğrafına' tepkilerini dile getirdiler.

Oyuncu Şahan Gökbakar, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Metin Uca ve Atilla Taş gibi isimlerden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun, Karadeniz turundayken otobüsünde yer alan, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya tepkiler gelmeye devam ediyor.

TAŞ: NEFRET EDİYORUM ARTIK HEPİNİZDEN

Şarkıcı Atilla Taş, Twitter sohbet odasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirerek, "CHP olarak bana sırt döndünüz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden.” dedi.

 

GÖKBAKAR: ÇARPIKLIĞIN, SAHTELİĞİN, KİBİRİN...

 
Oyuncu Şahan Gökbakar paylaşımında şu sözleriyle dikkat çekti:
 
Fotograf çok çarpıcı... Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın,kibirin, basiretsizliğin, duyarsızlığın, zaafların, duruşsuzluğun ve güvensizliğin aynı karede buluştuğu bir sanat eseri gibi... 
 
İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..."
 
 

METİN UCA DA SESSİZ KALMADI

Metin Uca sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 2

SAY: ŞİMDİ NE OLACAK?

10 yıl önce 'Hayyam' tweeti nedeniyle davalık olmasını hatırlatan Fazıl Say, isim vermeden, “Ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur” diye yazdı. Say, sözlerinin devamında daha önce CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesini istediği İmamoğlu için de, “Onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak?” dedi.

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 3

ÖZOĞUZ: BEN BU OTOBÜSTEN İNERİM ARKADAŞ!

Şarkıcı Gökhan Özoğuz da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İmamoğlu'nun Karadeniz ziyareti sırasında otobüste çekilen bir görüntüyü paylaştı. 

Ünlü şarkıcı, paylaşımına "İşte demek siyaset böyle bir şey! Biz senelerdir yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş!" notunu düştü.

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 4

İşte İmamoğlu'na gelen diğer tepkiler:

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 5

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 6

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." - Resim : 7

 

İmamoğlu'na tepkiler dur durak bilmiyor! "Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın, kibirin..." ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.