İmamoğlu'na kasten mi kırık koltuk verildi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Beştepe'de büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi. 3,5 saat süren toplantıda Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu arasında, güldüren bir diyalog yaşandı.

Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu sandalyenin bacağı kırılınca, ikinci bir sandalye getirildi.

Erdoğan'ın bu yaşanan olay üzerine İmamaoğlu'na, "Bu da israfa girer" diyerek espri yapması üzerine, İmamoğlu'nun "İkincisinde daha sağlam otururum efendim" yanıtı verdiği öğrenildi.

Diğer yandan İmamoğlu, toplantı sonrasında gazetecilerin sandalye olayı hakkındaki sorularını yanıtlarken, "Sandalye niye çürüktü, niye kırıldı? Onu Cumhurbaşkanlığı araştırsın. Demek ki ya sandalye firmasında bir arıza var ya da bakımını yapanda" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ SANDALYE DE SAĞLAM DEĞİLDİ!"

Diğer yandan bir açıklama da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'dan geldi.

Sandalyenin kırılmasının ardından görevlilerin yeni sandalye getirdiğini söyleyen Ongun, “İkinci gelen sandalye de sağlam değilmiş. Bir süre sonra durumu fark eden görevliler, üçüncü kez başkanın sandalyesini değiştirmiş” diye konuştu.

AHMET HAKAN NE DEMEK İSTİYOR?

Konuyla ilgili en tartışmalı ifadelere ise Hürriyet yazarı Ahmet Hakan imza attı. Bugün köşesinde konuya iki cümle ile değinen Hakan, yaptığı ima ile büyük bir polemiğin de fitilini ateşledi.

Ahmet Hakan "Kırık Sandalye" konusunda, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ekrem İmamoğlu’na kırık sandalye vermek kimin aklına geldiyse... O kişinin Recep İvedik türü espriler yaptığına bahse girebilirim." ifadelerini kullandı.

Yani Hürriyet yazarı satır aralarında, "o kırık saldalyenin İmamoğlu'na kasten verildiğini" ima etti ve bunu "Külliye'de birisinin aklına gelen bir fikir" şeklinde tanımladı. / SuperHaber

 

 

İmamoğlu'na kasten mi kırık koltuk verildi? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Hakan CHP Ekrem İmamoğlu Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.