İmamoğlu'na karşı direnmeye devam...

Eyüpsultan'da vatandaşlar, yeşil alanlarını koruma isteklerini dinlemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. O sırada yaşanan arbedede kolu kırılan Ayşe Topçu, direnmeye devam edeceğini belirterek "Bu parkı kimseye vermeyiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün Eyüpsultan ilçesine bağlı Yeşilpınar Mahallesi'nde yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katılmıştı.

 Proje kapsamında mahalle içerisinde yer alan Gençlik Parkı'nın yıkılacağını öğrenen mahalle sakinlerinin, yeşil alanlarını korumak için görüşmek istediği İmamoğlu, bunu kabul etmeyip bölgeden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Olaylar sırasında bir kadının kolu kırılmıştı.

Sabah, yeşil alanlarının yıkılmasını istemeyen ve kendilerine söz hakkı tanınmayan mahalle sakinleriyle konuştu. Yaşanan olayın siyasallaştırıldığını ifade eden vatandaşlar, "Bizi siyasete alet etmek istediler ama bizim tek gayemiz parkımız" dedi.

İmamoğlu'na karşı direnmeye devam...

"BU AĞAÇLARLA BÜYÜDÜM"

İmamoğlu'nun konvoyu ile mahalle sakinleri arasında yaşanan olayda kolu kırılan Ayşe Topçu ise şunları söyledi:

"Ben buraya taşındığımda bu ağaçlar henüz fidandı. 17 yıldır bu mahallede oturuyorum ben. Bu ağaçlarla büyüdüm. Bu ağaçların gölgesinde durabilmek için direndim ben. Direnmeye de devam edeceğim. Tek bir ağacın gölgesi altında nice hayatlar geldi gitti. Bu parkı kimseye vermeyiz."

İmamoğlu'na karşı direnmeye devam... - Resim : 2

 

İmamoğlu'na karşı direnmeye devam... ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan park Ağaç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.