İmamoğlu'na ceza yazılacak mı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Adalar ziyareti skandallara neden oldu. Ekrem İmamoğlu'nın plaka ruhsat ve tescili olmayan araçları önce tanıttı ardından ise içerisine binerek trafiğe çıkarttı. Tüm bu yaşananlar ''İmamoğlu'na ceza kesilecek mi?'' sorusunu akıllara getirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Adalar'a gelen Ekrem İmaoğlu fayton protestosu ile karşılaşmıştı. İlk şoku atlatan İmamoğlu daha sonra ise faytonların yerini alacak araçların tanıtımını yaptı.

İmamoğlu'na ceza yazılacak mı?

CEZA YAZILACAK MI?
Ancak Ekrem İmamoğlu'nun tanıttığı araçların trafik tescilinin olmadığı ortaya çıktı. Yaşanan skandal bununla da bitmedi. İmamoğlu ve beraberindekiler söz konusu araçlarla tanıtımın ardından tura çıktı.
Kanunları hiçe sayarak afik tescili olmayan araçlarla gezintiye çıkılması akıllara ''İmamoğlu'na ceza yazılacak mı?'' sorusunu getirdi.

İmamoğlu'na ceza yazılacak mı? - Resim : 2

MECLİS ÜYELERİNİ BİNAYA ALMADILAR
İmamoğlu'nun Adalar ziyaretinde farklı bir kriz daha yaşandı. SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre İmamoğlu'nun Adalar Belediye Hizmet Binasını ziyareti sırasında CHP'li meclis üyeleri bile içeriye alınmadı.

Kartlarını gösterek içeri girmek isteyen meclis üyeleri korumaların ''giremezsiniz'' cevabı ile büyük şok yaşadı.

İmamoğlu'na ceza yazılacak mı? ile ilgili etiketler İBB Adalar Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.