İmamoğlu'na bir suç duyurusu daha: Bu gizli darbe mesajı

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Genel merkezi Samsun'da bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu'nun Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 23 Nisan'da çocuklara dağıtılan dergi nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, suç duyurusunda bulundu.

“BU GİZLİ DARBE MESAJI!”

İBB'nin 23 Nisan'da dağıttığı dergilerde 'Demokrasi için sandık şarttır ama yeterli değildir' ifadesinin bulunduğunu belirten Kabadayı, bu ifadenin alenen gizli darbe mesajı olduğunu ve bu nedenle İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Samsun Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

“ALEVİ SÜNNİ KAVGASI ÇIKSIN İSTEDİLER!”

İmamoğlu'nun 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını bahane ederek 100 bin çocuğa dergi dağıttığını ve bu dergide 'Demokrasi için sandık şarttır ama yeterli değildir' denildiğini hatırlatan Kabadayı, "Bu ifade ile silahlı bir gücü işaret etmektedir. Oysa Türkiye Cumhuriyeti demokrasi ile yönetilen bir ülkedir. Demokrasi dışı bütün olaylar biz milletçe karşıyız. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımızın yanında oluruz. Aynı dergide Alevi kardeşlerimizi de başka bir din mensubu gibi göstermişlerdir. Onlar ötekileştirmeye çalıştılar, Alevi-Sunni kavgası çıksın istediler. Alevi kardeşlerimizle biz birlikteyiz." dedi.

“İMAMOĞLU’NDAN ŞİKAYETÇİYİZ!”

Öte yandan Ekrem İmamoğlu hakkında nöbetçi savcılığa yapılan suç duyurusunda "Basın ve yayın yolu ile kamu düzenini bozmak, halkın huzur ve asayiş güvenliğini tehlikeye atmak, çocuklara dağıtmış olduğu dergilere sandık yeterli değildir yazmak suretiyle gelecek nesillerimizin teminatı olan çocuklarımızı seçilmiş hükümete karşı alenen düşmanca tavır takınmalarını istemektedir. Demokratik bir seçimle iş başındaki meşru hükümete karşı çocuklarımızı alenen ayrılıkçı bir oluşumun içine çekme gayreti gösteren Ekrem İmamoğlu'ndan şikayetçiyiz" ifadeleri yer aldı.

İmamoğlu'na bir suç duyurusu daha: Bu gizli darbe mesajı

MİLLET İTTİFAKI DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU!

Millet İttifakı İmamoğlu hakkında, dün yine Samsun’da, Türk Ceza Kanunu (TCK) 262/1 uyarınca "kamu görevini usulsüz üstlenmek" suçunu oluşturduğu gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştu.

İmamoğlu'na bir suç duyurusu daha: Bu gizli darbe mesajı - Resim : 2

İmamoğlu'na bir suç duyurusu daha: Bu gizli darbe mesajı ile ilgili etiketler Samsun İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Ekrem İmamoğlu Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.