İmamoğlu'na balıkçıya giderken kar küreme aracı da eşlik etmiş!

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçi ile balıkçıda yemek yemesine tepkiler devam ediyor. İmamoğlu'nun balıkçıdaki görüşmesine kar küreme aracı eşliğinde gittiği ortaya çıktı. İmamoğlu'na özel bir kar küreme aracının 10 dakika arayla yolları temizlediği kameralara yansıdı. İmamoğlu ise bu görüntüleri kimin servis ettiğinin derdine düştü...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da kar nedeniyle felaket yaşanırken, Sarıyer'deki bir balıkçıda yemek yediği ortaya çıkmıştı.

O yemeğe ait fotoğraflar büyük tepki çekerken, Twitter hesabından açıklamada bulunan İmamoğlu, 1 saat yemek molası verdiğini iddia etti.

KAR KÜREME ARACINDAN ÖZEL HİZMET

Yemek anına ilişkin güvenlik görüntülerinde vatandaşın hizmetinde olması gereken kar küreme aracının İmamoğlu'na özel hizmet verdiği görüldü. Aracın, 10 dakikada bir temizleme yaptığı anlar kameralara yansıdı.

Tepkilerin ardından açıklamada bulunan İBB Başkanı, İngiltere Büyükelçisi ile buluşmasının gizli bir görüşme olmadığını söyleyerek buluşmaya kar küreme aracıyla gitmesini servis edenleri bulacağını ifade etti.

"KİMSE BU GÖRÜNTÜLERİ HİÇBİR YERE SERVİS EDEMEZ"

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Biz yaklaşık 25 gün önce böyle bir buluşma gününü netleştirmiştik mekanı da belirlemiştik. Gizli bir yemek değil bu. Gidip gördüğünüzde her tarafı cam olan mekanın 23 yıldır müşterisiyim. Tabii ki orada yaşanan bazı hususlar beni üzmüştür. Şeffaf bir yemekti. Kara rağmen 1 gün önce Ankara'dan İstanbul'a gelmişti. Vakit dilimini ayırıp bu resmi buluşmayı, eşlerimizle beraber yaptık.

Yemeği konuştuk, ülkemizi konuştuk. Karla mücadele kadar kuracağı ilişki o kadar görevi ve sorumluluğudur. 30 ay içerisinde tarihinde ilk kez dış ilişkilerde hakkını veren bir İstanbul yönetimi var. Belediye başkanının 1-2 saat bir yere gitmesi normal bir şeydir. Sahada 10 binlerce çalışanımız var. Bizim için her şey hepimizde. Bir eksiklik de yaşanmadı.

KAR KÜREME ARACIYLA YEMEĞE GİDİLMESİ

Bu konunun devletin imkanları kullanılarak, bir MOBESE kamerasının görüntüsünün servis edilmesinin sağlanması karşısında düşüncemi valiyle paylaştım. Çünkü İstanbul'un mülki amiri olarak benim tereddütlerimi gidermekle görevli olduğunu söyledim. Kimse bu görüntüleri hiçbir yere servis edemez, bunun kuralları var.

Genel Başkanımız da dile getirdi bazı takip, dinlenme iddialarını. MOBESE gibi hususlar, ne için kullanılacağı yazıyor. Bu çok önemli bir mesele, bunun talimatını veren kimse, buna müsaade eden hangi sistemse önemini bir insan gözlerime bakarak önemini anlayabilir."

İmamoğlu'na balıkçıya giderken kar küreme aracı da eşlik etmiş! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu balıkçı ibb başkanı kar küreme aracı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.