İmamoğlu'dan HDP'li Buldan'ın açıklamasına cevap: HDP'ye desteği için teşekkür ediyorum

İBB'ye yönelik başlatılan terör soruşturmayla alakalı basın toplası düzenleyen İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'na HDP’li Pervin Buldan’ın 'İstanbul'u biz kazandık' açıklaması hakkında soru soruldu. İmamoğlu, Buldan'ın açıklaması hakkında "HDP'ye desteği için teşekkür ediyorum" dedi.

HDP'li Pervin Buldan geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti ile yaptıkları gizli ittifakı bir kez daha itiraf etti. Buldan, "İstanbul’u nasıl kazandıysak İstanbul Sözleşmesini de bir kez daha kazanacağız" dedi.

Bugün İBB'ye yönelik başlatılan terör soruşturmasına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Ekrem İmamoğlu'na HDP'li Pervin Buldan'ın 'İstanbul'u biz kazandık' açıklaması soruldu.

HDP'YE TEŞEKKÜR ETTİ

İmamoğlu, "Yerel seçimlerde HDP ile ortaklık yapıldı mı?" şeklinde sorulan soruya "HDP'ye desteği için teşekkür ediyorum" diye cevap verdi.

İmamoğlu şöyle konuştu:

"Seçimi kazanma noktasına milletimiz her ferdiyle ortaklığım var. Bunun içinde HDP'lisi de var diğer partiler de var. Hatta iddiayla söylüyorum AK Parti de var. HDP'nin de desteğine teşekkür ediyorum."

İmamoğlu'dan HDP'li Buldan'ın açıklamasına cevap: HDP'ye desteği için teşekkür ediyorum ile ilgili etiketler HDP CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.