İmamoğlu’dan dikkati çeken paylaşım! Adaylık ilanı mı?

İBB Başkanı İmamoğlu, İçişleri Bakanı Soylu ile girdiği tartışma sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeyle ‘Adaylık ilanı mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü iltisaklı kişilerin İBB’de işe alınmasını ifşa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile tartışmaya girdi.

ADAYLIK İLANI MI?

Paylaşımında, “Bakan Soylu ‘Saygılarımla’ diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin.” sözlerine yer veren İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesabını etiketleyerek “Hodri meydan” ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu’dan dikkati çeken paylaşım! Adaylık ilanı mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in desteğiyle altılı masayı dağıtmaya adım adım yürüyen İmamoğlu'nun paylaşımı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da karşısına alarak ‘aday mı olacak’ sorusunu akıllara getirdi.

Öte yandan kimileri ise 'gerginlikle' atılmış bir paylaşım olarak değerlendirdi.

İmamoğlu’dan dikkati çeken paylaşım! Adaylık ilanı mı? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.