İmamoğlu’dan dava şovu! Saraçhane'yi miting alanına çevirdi

Hakkında siyasi yasak ve hapis cezası istenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu süreci fırsat bilerek Saraçhane'yi miting alanına çevirdi.

YKS üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın sonucu beklenirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün vatandaşları Saraçhane'deki İBB Binasına davet etti. Yaşanan dava sürecini fırsat bilen İmamoğlu Saraçhane'yi miting alanına çevirdi.

"TÜRKİYE İRADESİNE SAHİP ÇIKSIN"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu, "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır.

"KARAR NE OLURSA OLSUN"

Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum." dedi.

Bu paylaşımın ardından birçok kişi Saraçhane önünde toplanırken İmamoğlu'na destek sloganları attı.

İmamoğlu’dan dava şovu! Saraçhane'yi miting alanına çevirdi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.