İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki

Van'da PKK'lı teröristlerce Vefa Destek Grubu'na saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 2 biri belediye çalışanı olmak üzere 2 kişi şehit oldu. Saldırıyı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kınayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasında yine 'PKK' diyemedi. Vatandaşlar, açıklamanın altına yaptıkları yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Koronavirüs salgını sürecinde evlerinden çıkması yasak olan kişilere yardım götürmek amacıyla kurulan her ilde ayrı ayrı kurulan Vefa Sosyal Destek gruplarından biri Van'da PKK'lı teröristlerin saldırısına uğradı.

Kalleş saldırıda biri belediye çalışanı olmak üzere 2 kişi şehit oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla saldırıyı kınayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'PKK' diyemedi.

Açıklamasında "Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek grubuna yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden görevlilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Hain saldırıyı kınıyorum." ifadelerini kullanan İmamoğlu'na vatandaşlardan tepki gecikmedi.

Bir vatandaş, 'PKK demekten korkma' sözleriyle tepkisini dile getirirken, bir başkası 'HDP'nin desteğini alamam diye korkuyorsun' dedi.

İşte İmamoğlu'nun paylaşımı ve gelen tepkilerden bazıları:

İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki

İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki - Resim : 2

İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki - Resim : 3

DAHA ÖNCE DE PKK DEMEMİŞTİ

İmamoğlu, Ege Üniversitesi'nde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölüm yıl dönümünde de bir mesaj paylaşmış, mesajında yine 'PKK' diyememişti.

İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki - Resim : 4

 

İmamoğlu yine PKK diyemedi! Vatandaşlardan sert tepki ile ilgili etiketler Van PKK Ekrem İmamoğlu Saldırı terörist Twitter İBB paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.