‘PKK’nın katlettikleri yok o hafızada! Alzheimer’lı bir hafıza yaratmaya çalışıyorlar!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, son yolculuğuna uğurlanan Özdemir Bayraktar'ın Türk savunma sanayiine katkıları ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'liler ile ‘Hafıza Odası’ sergisinin açılışına katılmasının perde arkasını masaya yatırdı.

"ÖZDEMİR BAYRAKTAR'I REFERANS ALIRSANIZ GELECEĞİ KURTARIRSINIZ!"

Nedim Şener, "Bu kadar büyük işler yapıp böyle tevazu içinde yaşamış olmak... Asıl kahraman olanlar vazgeçmeyenlerdir. Özdemir Bayraktar da o vazgeçmeyen kahramanların son halkasıydı. Bunun devamını Haluk ve Selçuk beyden de görüyorum. Özdemir Bayraktar’ı referans alırsanız geleceği kurtarırsınız.

‘PKK’nın katlettikleri yok o hafızada! Alzheimer’lı bir hafıza yaratmaya çalışıyorlar!’

"MADEM ÖLDÜRÜLEN KÜRTLER İLE ALAKALI BİR 'HAFIZA ODASI' YAPIYORSUN, PKK'NIN KATLETTİĞİ KÜRTLER NEDEN YOK HAFIZADA?"

Hafıza Odası olarak ortaya konan şeyin ön cephesinde bir siyasi fotoğraf var. İmamoğlu'nu HDP'liler ile verdiği poz var. Sanat programı açılışına gittiğinizde hiçbir açıklama yapmaz dönersiniz, HDP'liler ile basın toplantısı yapıp, 'İstanbul'da yaptığımızı Türkiye'de başarabiliriz' diyorsanız olay siyasallaşıyor. Keşke sadece sanata eleştirisi yapsaydı. Açılış yapılan yerin duvarında bir takım isimler yazılıydı. Hafızayı inşa etmek gibi bir durum var. O hafıza odasında PKK’nın öldürdükleri yok. Tam tersine HDP’lilerin 32 diş sırıtarak verdikleri pozlar var. Madem öldürülen Kürtler ile alakalı olarak bir ‘hafıza odası’ yapıyorsun, PKK’nın katlettiği Kürtler neden yok hafızada? Alzheimer’lı bir hafıza yaratmaya çalışıyorlar. Gayriresmi bir açılım başlatıyorlar. İmamoğlu, ‘Beni siz belediye başkanı yaptınız, cumhurbaşkanı da yaparsınız’ diyor." sözlerini kullandı.

"CENAZEYE HAKKIMI HELAL ETMEK İÇİN DEĞİL 'HAKKINI HELAL ET' DEMEK İÇİN GİTTİM!"

Mete Yarar, "Özdemir bey bu dönemin ‘teknoloji dedesi'... Zamanını gençlere harcayan biriydi. Sert karakterli ama görebileceğiniz en vicdanlı kişiydi. ‘Özdemir beyi nasıl tarif edersiniz?’ derseniz, inat derim. Vazgeçmemek, adanmışlık derim. Ben cenaze namazına hakkımı helal etmek için gitmedim. Özdemir beye, ‘Hakkını helal et’ demeye gittim." şeklinde konuştu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘PKK’nın katlettikleri yok o hafızada! Alzheimer’lı bir hafıza yaratmaya çalışıyorlar!’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Ekrem İmamoğlu HDP Hafıza Odası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.