İmamoğlu 'süt kulesi' paylaşımı yaptı rezil oldu: Sosyal medyada dalga geçtiler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Bugüne kadar dağıttığımız Halk Süt kutularını üst üste dizseydik Çamlıca Kulesi'nden daha yüksek bir süt kulemiz olurdu" şeklinde yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu'nun paylaşımı sonrası gelen esprili yorumlar dikkat çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyada ücretsiz dağıtılan Halk Süt ile ilgili bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugüne kadar dağıttığımız Halk Süt kutularını üst üste dizseydik Çamlıca Kulesi'nden daha yüksek bir süt kulemiz olurdu" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Bazı Twitter kullanıcıları paylaşımla ilgili esprili yorumlar yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımı sonrası "Senin kapasiten ancak süt kutusundan kule yapmaya yeter" şeklinde yorumlar geldi.

İmamoğlu'nun paylaşımına gelen bazı tepkiler şöyle:

 

İmamoğlu 'süt kulesi' paylaşımı yaptı rezil oldu: Sosyal medyada dalga geçtiler ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB Çamlıca Kulesi süt kutusu paylaşım yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.