İmamoğlu Sözcü'yü bedava dağıtıyor! CHP'li belediyeler seferber oldu...

Sokağa çıkma yasağının ardından gazeteler valiliklerden izin alarak vatandaşlara ulaşmaya çalışırken, Sözcü CHP'li belediyelerin imkanlarından sonuna kadar yararlanmaya devam ediyor. Dün belediye araçlarıyla dağıtılan gazetelerin, bugün İstanbul'daki Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz alınabileceği duyuruldu.

Sözcü ve Korkusuz gazetelerinin dağıtımı için araçlarını seferber eden CHP'li belediyeler, sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Belediyenin imkanları ile ekmek yerine yandaş gazetelerin dağıtılmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden bir adım daha geldi.

Sözcü'nün internet sitesinde yer alan haberde, gazetelerin dağıtımının İBB iştiraki olan Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz yapılacağı belirtildi.

İmamoğlu Sözcü'yü bedava dağıtıyor! CHP'li belediyeler seferber oldu...

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Aniden getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle gazeteler okurlarıyla buluşmakta güçlük çekiyor. Bu engeli aşmak için yasak kapsamına giren 31 ildeki belediyelerle işbirliği yapan SÖZCÜ, okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bugün İstanbul'daki yüzlerce Halk Ekmek büfesinden, gazeteleriniz SÖZCÜ ve KORKUSUZ'u ücretsiz alabilirsiniz."

ÜCRETSİZ EKMEK YERİNE GAZETE

Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz ekmek dağıtımı yapılmazken, gazetelerin ücretsiz olarak verilmesi tepkilere neden oldu.

 

İmamoğlu Sözcü'yü bedava dağıtıyor! CHP'li belediyeler seferber oldu... ile ilgili etiketler İBB Sözcü İstanbul CHP halk ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.