İmamoğlu şaşırtmadı! Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı metro hattını kendisi yapmış gibi anlattı

Pendik-Sabiha Gökçen metro hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yaptığı metro hattını, üzerinde "U" simgesi olmasına rağmen İBB tarafından yapılmış gibi anlatmaktan çekinmedi.

İstanbullular yeni metro hattına kavuştu ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan metroyu sahiplenmekte gecikmedi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün açılışı yapılan metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır." diyerek yalan söylemekten çekinmeyen İmamoğlu'nun, metronun üzerindeki U simgesinden de utanmaması dikkat çekti. 

İmamoğlu şaşırtmadı! Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı metro hattını kendisi yapmış gibi anlattı

İstanbul'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan metrolarda "U" simgesinin kullanıldığı biliniyor. 

İBB'nin yapımını üstlendiği metrolarda da "M" simgesi kullanılıyor. 

 

 

İmamoğlu şaşırtmadı! Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı metro hattını kendisi yapmış gibi anlattı ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu metro Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.