İmamoğlu Saadet'in iftarına damga vurdu!

Saadet Partisi’nin geleneksel İstanbul iftarı Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. İftar yemeğine CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İftara davetli olan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise telgraf mesajı gönderdi.

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ve partinin İstabul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar’ın ev sahipliğinde bir iftar düzenledi. 

İftarın davetlilerinden Ekrem İmamoğlu salona Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile geldi. 

BİNALİ YILDIRIM TELGRAF GÖNDERDİ

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım ise davetli olduğu iftara katılamama gerekçesini bir telgrafla iletti. 

İmamoğlu Saadet'in iftarına damga vurdu!

SP İSTANBUL İL BAŞKANI SEVİM: ”BİZLER HASIM DEĞİL RAKİBİZ”

Gecenin ilk konuşmasını gerçekleştiren SP İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, bu iftarın herkese açık olduğunu vurguladı ve “Bu, birlik ve beraberliğin sofrasıdır. Bizler hasım değil, rakibiz. Derdimiz İstanbul’u hakkaniyetle yönetmektir. Seçim sonuçları ne olursa olsun birliğimiz baki olsun” dedi.

”BAYRAM DÖNÜŞÜ OY KULLANMANIZI DİLERİM”

Sevim’in ardından kürsüye Ekrem İmamoğlu çıktı. Medya mensuplarının kameralarının ve davetlilerin akıllı telefonlarının kayda geçtiği anlarda İmamoğlu 23 Haziran, İstanbul seçimi sürecini değerlendirdi: “Dilerim bu süreci en temiz haliyle geçiririz. Ramazanımız mübarek olsun. Şimdiden Kadir Gece’miz ve bayramımız mübarek olsun. Bayram tatilimiz uzun. Tatilden sonra İstanbul’a dönüp vatandaşlık sorumluluğumuzu yerine getirmenizi ve oy kullanmanızı dilerim.”

"KUTUPLAŞMADAN UZAK DURALIM"

İmamoğlu sahnedeki yerini alkışlarla SP İstanbul adayı Necdet Gökçınar’a bıraktı. Gökçınar konuşmasında seçim sürecine girmeyeceğini söyledi ve “Kutuplaşmadan uzak duralım” dedi. Gökçınar konuşurken davetlilerden onlarca kişi ön masada oturan İmamoğlu’nun çevresini sardı. Bizler merakla ne olduğunu, kalabalığın ne yaptığı anlamaya çalışırken, bunun selfie sırası olduğu ortaya çıktı.

İmamoğlu Saadet'in iftarına damga vurdu! - Resim : 2

“İSTANBUL’DA NETİCEDE BİR KİŞİ SEÇİLECEK"

“Bilge Başkan” tezahüratları ve partililerin sevgi seliyle sahneye çıkan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ise iftar sofralarının kardeşlik için önemine vurgu yaptı. Çok daha lüks sofralarda iftar açanlar olduğu gibi milyonlarca kişinin karnını doyurmakta zorlandığını hatırlattı. İftar yemeğinde gündemi değerlendirmeyi doğru bulmadığını söyleyen Karamollaoğlu, “İstanbul’da neticede bir kişi seçilecek. Kim seçilirse seçilsin biz o insanı tebrik edeceğiz. Farklılıklarımıza rağmen kardeşçe yaşamayı becerebilirsek problemlerimizin üstesinden gelebiliriz. Biz değişikliği isteyeceğiz ki toplum içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulsun” dedi.

İmamoğlu Saadet'in iftarına damga vurdu! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.