İmamoğlu "MOBESE" dedi, Özkök devleti "paparazzi" ilan etti

"Bu olayda herkesin tartışması gereken konu; bu görüntü kim tarafından, kime servis edildi?" diyen Ertuğrul Özkök, İmamoğlu'nun İngiliz elçi ile ne konuştuğunu merak etmiyor mu?

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte hayatı altüst eden şiddetli kar yağışı sırasında İngiliz büyükelçi ile aile yemeği yediği gerekçesi ile eleştiri oklarının hedefinde...

Kendisini savunurken, görüşmesinin içeriğinden çok basına yansıma şekli üzerine yoğunlaşan İmamoğlu, geçtiği sokaktaki MOBESE görüntülerinin medya ile paylaşıldığını öne sürerek, bu durumu Vali Ali Yerlikaya ile de görüştüğünü belirtti.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada "Devletimizin imkanları kullanılarak bir MOBESE kamerasının görüntülerinin böylesi bir magazinsel, kaotik bir sürecin parçası yapılacak şekilde servis edilmesinin, sağlanmasının karşısında ben takipçi olacağım" ifadelerini kullandı.

CHP'li başkana ilk destekse, TV 100'de Cengiz Semercioğlu ile birlikte program yapan Ertuğrul Özkök'ten geldi.

İmamoğlu'nun kar fırtınası sırasında İngiliz büyükelçi ile görüntülenmesinden ziyade görüntülerin basına yansımasına eleştiriler yönelten Özkök, "Devlet paparazzi değildir. Bizlere ait bilgileri mahremiyetine, namusuna emanet ettiğimiz yerdir devlet. Bu olayda herkesin tartışması gereken konu; bu görüntü kim tarafından, kime servis edildi?" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu "MOBESE" dedi, Özkök devleti "paparazzi" ilan etti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ertuğrul Özkök balıkçı MOBESE
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.