İmamoğlu minareleri sildi, vatandaş isyan etti!

Göreve geldiği günden bu yana tartışmaların odağında olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepkilere neden olan bir uygulamayla yine gündemde... Aldığı kararla İBB TV’nin logosundaki cami ve minareleri kaldıran İmamoğlu’nun cami rahatsızlığına vatandaşlardan eleştiri yağdı.

10 Eylül Salı günü gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı, İBB TV aracılığıyla dijital mecralardan yayınlandı. Söz konusu yayında, İBB TV logosunun yerine farklı bir logo yerleştirildiği görüldü. Yeni logoda, ‘minare’ figürünün yerini ‘renkli’ duman figürünün aldığı dikkat çekti.

Söz konusu değişiklik, sosyal medyada tepki topladı. İBB ile özdeşleşen ve uzun yıllardır kullanılan logoya dönülmesi için kampanya başlatılırken, SuperHaber İmamoğlu'nun eleştirilere neden olan kararını İstanbullulara sordu...

İmamoğlu minareleri sildi, vatandaş isyan etti! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu 10 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.