İmamoğlu metrobüs kazazedesinin 'sabote' iddiasına hak verdi: Ahlak dışı şeyler dönüyor!

Dün akşam Avcılar'da gerçekleşen metrobüs kazasında yaralıları saatler sonra ziyaret eden İBB Başkanı İmamoğlu ile bir kazazede arasında ilginç diyalog yaşandı. İmamoğlu, kazazedenin 'sabote' iddiasına 'Ahlak dışı şeyler dönüyor' sözleriyle hak verdi.

İstanbul Avcılar'da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazası sonrası nerede olduğu merak edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gece yarısı feci kazada yaralanan bazı yolcuları hastanede ziyaret etti.

Kaza sonrası hiç bir açıklama yapmaması nedeniyle eleştirilerin odağındaki İmamoğlu ile bir kazazede arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

"İBB BAŞARISIZ GÖSTERİLMEK İSTENİYOR"

Boynundan yaralanan bir yolcu İmamoğlu'na "Otobüs şoförleri, metrobüs şoförleri herhalde eskiden kalmalar. Sizi sabote etmek adına da çok şeyler yapılıyor. Büyük ihtimalle İBB başarısız gösterilmek isteniyor." dedi.

 

"AHLAK DIŞI ŞEYLER DÖNÜYOR"

Feci kazanın ardından saatlerdir açıklama yapmamakla eleştirilen İmamoğlu , kazazedenin 'sabote' iddiasına "Bütün soruşturmaları, idari anlamda gerekeni yapacağız. Çok ahlak dışı şeyler dönüyor." diyerek hak verdi.

 

İmamoğlu metrobüs kazazedesinin 'sabote' iddiasına hak verdi: Ahlak dışı şeyler dönüyor! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu metrobüs kaza kazazede sabotaj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.