İmamoğlu mazbatayı aldı, tatile çıktı!

İstanbul belediye başkanlığı seçim kampanyasında sık sık "çok çalışacağız" vurgusu yapan Ekrem İmamoğlu'ndan sürpriz bir adım geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra henüz 1 ay bile oturmadığı koltuğunu vekiline devrederek 7 günlüğüne Bodrum'a tatile gitti. İmamoğlu, Bodrum'da Zülfü Livaneli konserini izledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir haftalığına ailesiyle birlikte Bodrum'a tatile çıktı. İmamoğlu İBB Başkanı görevi vekaletini Hüseyin Aksu'ya verdi.

İzine ayrılan İmamoğlu, tatil sürecinde CHP'nin Afyonkarahisar'da düzenleyeceği "Yerel Yönetimler Çalıştayı"na da katılacak. İBB yetkililerinin verdiği bilgiye göre, İmamoğlu'nun izinden dönene kadar vekaleti Hüseyin Aksu'ya bıraktığı öğrenildi.

İmamoğlu, 12 Temmuz'da Ankara'ya düzenlediği ziyarette de Hüseyin Aksu'nun kendisinin yerine İBB Başkanlığına vekalet etmesi için görevlendirmişti.

BELEDİYEYİ DEVREDİP TATİLE GİTTİ!

İmamoğlu, Bodrum tatili çerçevesinde ailesi ile birlite Antik Tiyatro’da Zülfü Livaneli konserini izledi.

Antik Tiyatro’da Ekrem İmamoğlu’nu gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Livaneli tarafından sahneye davet edilen İmamoğlu burada kısa bir konuşma da yaptı. Yaz tatilindeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, "İstanbul'a hizmet edeceğiz" dedi.

İmamoğlu mazbatayı aldı, tatile çıktı!

 

İmamoğlu mazbatayı aldı, tatile çıktı! ile ilgili etiketler İstanbul CHP İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Zülfü Livaneli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.