İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni kabul etmemiz gerek!

Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beştepe'de ziyaret etmesi CHP'yi karıştırdı. "Kaçak saray" söylemi ile taban tabana zıt bir tavır sergileyen Ekrem İmamoğlu'na oğlundan da destek geldi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.

Görüşme sonrasında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbullu olduğunu ifade ederek, "Açıkçası oyunu da istedim. O da gülümsedi" açıklamasında bulundu.

Ekrem İmamoğlu’na Erdoğan’la görüşmesi nedeniyle muhalif kanattan bazı eleştiriler de yöneltildi.

BUGÜNE KADAR "KAÇAK SARAY" DEDİLER!

CHP’nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı “Kaçak Saray” olarak nitelendirmesi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun resepsiyonlara katılmaması hatırlatılarak, İmamoğlu'nun Külliye ziyareti hedefe konuldu.

Bu eleştirilere yanıt ise Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu’ndan geldi.

Facebook hesabından, “İşte sen bu yüzden benim liderimsin baba” başlığını taşıyan bir mesaj paylaşan Mehmet Selim İmamoğlu şu ifadeleri kullandı;

“Mevzubahis saraysa bu saray yapılırken düşünülmesi gereken bir konuydu. Artık konumunu kabul etmemiz gereken bir cumhurbaşkanlığı külliyesi var. Bu külliyeye gitmemek boykot etmek sanıldığının aksine rakibi güçlendirir ferahlatır.”

İşte o mesaj:

İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni kabul etmemiz gerek!

İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni kabul etmemiz gerek! - Resim : 2

İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni kabul etmemiz gerek! - Resim : 3

 

İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni kabul etmemiz gerek! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.