İmamoğlu köşeye sıkışınca 'yetersiz soru' dedi

İnternet yayını üzerinden Gazeteci Cüneyt Özdemir'in konuğu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazeteci Cengiz Alçayır'ın belgeleriyle ortaya çıkardığı ''Maske Vurgunu'' sorusunu duyunca, "yetersiz soru" diyerek, "Zavallı, onu muhatap kabul etmiyorum, onun seceresini anlatırım" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir’in konuğu olduğu programda Gazeteci Cengiz Alçayır'ın "Maske Vurgunu" sorusu üzerine oldukça gerildi.

NİTELİKSİZ MASKE Mİ ALINDI?

Alçayır'ın "İETT'ye 100 bin maske alırken; Sadece CHP'li bir kadının yeni kurulan şirketini davet edip satın aldığın için tanesine 2.89 TL ödedin. İEET'ye 2 milyon maske alırken bu kez açık ihale yapıldı, tanesine 26 kuruş ödedin. Bu kez niteliksiz maske mi alındı?" sorusuna cevap vermekten kaçınan İmamoğlu, "Bu soru çok yersiz bir soru, yetersiz bilgilerle edinilmiş yersiz bir soru. Zavallı, onu muhatap kabul etmiyorum, onun seceresini anlatırım" cevabını verdi.

İmamoğlu köşeye sıkışınca 'yetersiz soru' dedi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Cüneyt Özdemir maske İBB

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.