İmamoğlu: İstanbul’u alan Türkiye’yi alır tezine damga vurmuş olacağım

Millet İttifakı'nda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğu'nun kafa karıştıran açıklamaları ve İYİ Parti lideri Akşener'in İmamoğlu'nu Fatih'e benzetmesiyle devam eden adaylık krizi devam ediyor. İttifak ortaklarından peş peşe gelen açıklamaların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok konuşulacak bir çıkış geldi. İBB Başkanı, adaylık konusunda ilk kez bu kadar net konuşarak, "Birilerinin dediği gibi İstanbul’u alan Türkiye’yi alır tezine damga vurmuş olacağım." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda isminin geçmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Politikyol.com Genel Yayın Yönetmeni Ali Haydar Fırat'a açıklamalarda bulunan İBB Başkanı, "Siz aday mısınız?" sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.

İşte İmamoğlu'nun açıklamaları;

"Ben şu anda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bu durumda bana düşen belediye başkanlığını en iyi şekilde yapmak. Ben görevimi en iyi şekilde yaparsam memleketin kurtuluşuna en büyük hizmeti yapmış olurum.

HEDEFİNİ AÇIKLADI

Şu an benim aklımdan geçen ve amacım, İstanbul’da görevini en iyi yapan bir belediye başkanı olmaktır. Dahası hedefim, İstanbul’da tarihin en başarılı belediye başkanı olmaktır, daha ötesi yok.

"DAMGA VURMUŞ OLACAĞIM"

Ben bunu yaparsam zaten değişim olacaktır değişime büyük bir katkı sunmuş olurum. Yani birilerinin dediği gibi İstanbul’u alan Türkiye’yi alır tezine de damga vurmuş olacağım. Benim yapmak istediğim budur. İnşallah az önce ifade ettiğim gibi İstanbul’un en başarılı belediye başkanı olurum."

İmamoğlu: İstanbul’u alan Türkiye’yi alır tezine damga vurmuş olacağım ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Millet İttifakı ibb başkanı adaylık 2023
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.