İmamoğlu 'İBB ekipleri çalışıyor' dedi! Ortaya çıkan skandal görüntü gündeme damga vurdu!

İstanbul'da yaşanan sel felaketinde lüks bir otelde tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatilini bir gün önce bitirip kameraların karşısına geçti. İmamoğlu, felaket anında İstanbul'da olmamasıyla ilgili açıklama yaparken yeniden tepki çekti. İmamoğlu'nun 'İBB ekipleri çalışıyor' demesinin ardından ortaya çıkan video ise gündemi sarstı...

SEÇİL BALIK

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sel felaketinde Muğla'da tatilde olması sosyal medyada tepki çekmişti. 

İmamoğlu, tatilini bir gün önce bitirip soluğu ekranların karşısında aldı. İBB Başkanı'nın açıklamaları da sosyal medyada yeniden tepki çekti. 

İstanbullunun yaşadığı sel felaketinde tatilini yarıda kesmeyen ve 'uzaktan kontrol ediyorum' diyen İmamoğlu, şimdi de 'Algı yapıyorlar, benimle uğraşıyorlar' dedi. İmamoğlu, konuşmasında 'Ben tatildeydim ama İBB ekipleri çalıştı' ifadelerini kullandı. 

İBB EKİPLERİ BALIK TUTMAYA GİTTİ

İmamoğlu'nun 'Ekipler çalışıyor' demesinin ardından sosyal medyada düşen video gerçeği gözler önüne serdi. 

Videoda, belediyeye ait İBB araçlarını park eden görevlilerin balık tuttuğu görüldü. 

 

 

 

İmamoğlu 'İBB ekipleri çalışıyor' dedi! Ortaya çıkan skandal görüntü gündeme damga vurdu! ile ilgili etiketler İBB Sel (Doğa olayı) tatil balık gol Araç ibb başkanı ekrem imamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.