Kılıçdaroğlu Mersin’de umduğunu buldu mu? İmamoğlu ve Yavaş neden mitingde yoktu?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Katar ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması ile Kılıçdaroğlu'na TÜİK tepkisi, gıda zammı sonrası toptancılardan flaş iddia, ekmek ve simit fiyatlarına yapılan gizli zam, Türkiye Barolar Birliği'nde yeni dönem, Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitinginde cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik ipuçları ve Güney Kıbrıs'ta Larnaka Ulu Camii'ne provokasyon masaya yatırıldı.

"DÖVİZ KURLARI VE EKONOMİK KIRILGANLIKLARDAN DOLAYI FİYAT ARTIŞINI FELAKET ŞEKİLDE İSTİSMAR EDENLER VAR"

Metehan Demir, "Gelen zamlar, döviz kuru ve hayat pahalılığı söz konusu olunca asgari ücret beklentisi 4 bin TL civarına çıktı. Döviz kurları ve ekonomik kırılganlıklardan dolayı fiyat artışını felaket şekilde istismar edenler var. Ekmekte 1 TL'lik artış asgari ücrette yüzde 11 fark yaratıyor. Bir günde 10 tane ekmek yiyen kalabalık aileler var. Metin Feyzioğlu bir fenomendi, mutlaka bir yerden çıkacaktır. Sağkan'ın ise objektif bakıp bakmadığını önce bir görelim, sonra eleştirelim.

"İMAMOĞLU'NUN BU SEÇİMLERDE ADAY GÖSTERİLMEYECEĞİNİ, BELKİ SONRAKİ SEÇİMLERDE ÖN PLANA ÇIKABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Merkez Bankası, TOBB, TÜİK...  Kılıçdaroğlu bunları siyasi bir manevra olarak hesaplamıştı. Ekrem İmamoğlu'nun bu seçimlerde aday gösterilmeyeceğini, belki sonraki seçimlerde ön plana çıkabileceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kılıçdaroğlu Mersin’de umduğunu buldu mu? İmamoğlu ve Yavaş neden mitingde yoktu? ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu metehan demir ile gündem mersin mitingi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.