'İmamoğlu Erdoğan'ı kendisine rakip görüyor'

Sabah yazarı Salih Tuna bugünkü yazısında, Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisine rakip olarak gördüğünün altını çizdi. Tuna, "İstanbul İzmir'e benzemez. Hizmet etmeyen babasının oğlu olsa gözünün yaşına bakmaz." diye yazdı.

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, İmamoğlu'nun 'kendisine Erdoğan'ı rakip gördüğünü' iddia etti.
"Siyasi şizofrenler ve yandaş yazarçizerleri kendisine mezarından kalkmış Atatürk muamelesi yapınca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını adeta küçümsemeye başladı" diyen Tuna, İstanbul seçmeninin 'hizmet etmeyen babasının oğlu olsa gözünün yaşına bakmayacağını' öne sürdü.

Tuna'nın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Anlaşılan o ki siyasi şizofrenlerin ve özellikle de malum odakların fişteklemesiyle kendine Erdoğan'ı rakip görüyor.

Ama unuttuğu bir şey var, seçmen onu İstanbul'a hizmet yapması ve vaatlerini yerine getirmesi için seçti.

Sayın Erdoğan 94'te İBB Başkanı seçildiği dönemde Cumhurbaşkanımız Demirel'di.

Erdoğan gözünü Demirel'in makamına değil halka hizmete çevirdi. Laf değil iş üretti. Akmayan suları akıttı, havayı temizledi, çöp dağlarını kaldırdı...

Öyle lider oldu.

Ekrem Bey dostumuz şunu bilmeli: Manukyan kadar zengin olabilirsin, hasbelkader belediye başkanı da seçilebilirsin.

Ama öyle algı marifetiyle seralarda / hormonlu lider olunmaz.
Lider olmak istiyorsa geceli gündüzlü çalışıp halka hizmet etmeli. (Yalancılığı ne olacak diyorsanız; birdenbire bırakamaz ama en azından azaltarak bırakmayı denemeli.)

Nasılsa arkamda yeni Samanyolu TV'nin Portakal'ı var, ne yapsam aklar paklar tevil eder diyorsa yanılır ki ne kadar.

İstanbul İzmir'e benzemez. Hizmet etmeyen babasının oğlu olsa gözünün yaşına bakmaz."

Yazının tamamını buradan okuyabilrsiniz...

'İmamoğlu Erdoğan'ı kendisine rakip görüyor' ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Sabah Gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.