İmamoğlu döneminde bir ilk daha

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yine bir ilke imza attı. Belediyenin resmi Twitter hesabı, yapılan hizmetleri eleştiren gazeteci Cengiz Alçayır'ın hesabını engelledi. Bu olayın ardından tepkisini '#bölücüibb' etiketi altında gösteren Alçayır'a binlerce kişi destek verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, yapılan israfları ve belediyenin hukuksuzluklarını sosyal medya hesabından eleştiren gazeteci Cengiz Alçayır'ı engelledi.

Twitter hesabından yanlış gördüğü konuları belediyeye ileten Alçayır, engellenmesinin ardından #bölücüibb etiketi açarak tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu döneminde bir ilk daha

"BU ŞEKİLDE KAFAN SADECE KUMDA"

"Şahsi hesabından engelleyebilirsin, bu en doğal hakkın. Ancak; Bir resmi kurumun hesabından engelleme talimatı vermen, tek kelimeyle halt etmek." diyen Alaçayır,

"Hiç kimsenin hesabına yorum yapmam, hakaret etmem, engeli hak edecek ne yaptım Unutma ki; Bu şekilde, sadece kafan kumda." ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

İmamoğlu döneminde bir ilk daha - Resim : 2

Daha sonra tepkilerini madde madde dile getiren Alçayır, İmamoğlu'na 'Haddini bil, sorumluluğunu bil' diye seslendi:

"1- O belediye, senin babanın çiftliği değil!
2- Sen de millete hizmet etmekle görevli, bunun için de maaş alan altıüstü bir belediyecisin!
3-Haddini bil, sorumluluğunu bil...!
4-Millet ve iradesi hancı, sen ise yolcusun!
5-Kibrine gücün yetmiyorsa, gücün kadar kibirlen!"

Alçayır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Düne kadar herkesin önünde el pençe duran sen; Şimdi güç sahibi oldun da ahaliye efelik mi taslamaya başladın? Tevfik Göksu ya da başka siyasi isimler seni tanıyana kadar 5 yıl geçer ama biz senin esas duruştaki hallerini de biliriz...!"

İmamoğlu döneminde bir ilk daha - Resim : 3

İşte Alçayır'ın yaptığı paylaşımlar ve engellendiğini gösteren görsel:

İmamoğlu döneminde bir ilk daha - Resim : 4

İmamoğlu döneminde bir ilk daha - Resim : 5

İmamoğlu döneminde bir ilk daha ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Ekrem İmamoğlu Twitter Cengiz Alçayır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.