İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için direkt temasa başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için Milet İttifakı liderleriyle direkt temasa başladı. İYİ Parti Genel Genel Başkanı Meral Akşener ile sürekli temasta olan İmamoğlu son olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu evinde ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Davutoğlu ziyaretleri için İmamoğlu ve eşine teşekkür etti.

İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için direkt temasa başladı

Davutoğlu, ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayarak, şu mesajı paylaştı:

"Saygıdeğer eşi Dilek İmamoğlu hanımefendiyle birlikte evimize nezaket ziyaretinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyorum. Kendileriyle eşim Sare hanım ve oğlum Mehmet'le birlikte keyifli bir İstanbul sohbeti gerçekleştirdik."

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI İÇİN DİREKT TEMASA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı adaylığını isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı liderleri ile direkt temasa başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sürekli temasta olan İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin'de düzenlediği mitinge katılmaması ise dikkat çekti.

Öte yandan aday olmak isteyen İmamoğlu'nun Abdullah Gül, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan gibi isimleri Kılıçdaroğlu'na karşı örgütlediği iddia ediliyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın "Kazanamayacağı bir aday istemiyoruz" şeklindeki açıklamanın Akşener'in aday olarak İmamoğlu'nu istediği yorumlarına neden oldu.

İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için direkt temasa başladı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ahmet Davutoğlu Millet İttifakı ziyaret cumhurbaşkanı adaylığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.