İmamoğlu: Bana tatil yakışıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. "Çok çalışacağım" sözlerinin ardından tatile gittiği için eleştirilerin hedefi olan İmamoğlu, "Tatil, bazen insanlara yakışmıyor, bana tatil de yakışıyor." ifadelerini kullandı.

Sanatçı Kubat, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretin ardından İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, seçimlerden sonra tatile gitmesiyle ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise "Millet eleştiriyor diye ben tatile gitmeyecek değilim. Dinlenmek istediğim zaman dinleneceğim, istemediğim zaman işime... Yılda belli bir süre benim hakkım var. Benim mesaim de yok. Dün gece yanılmıyorsam arkadaşlarım saat birde eve bıraktı. Uyudum. Saat 06:00'da kalktım işime geldim. Dolayısıyla mesai mefhumum yok." dedi.

"BANA TATİL DE YAKIŞIYOR"

 Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirten İmamoğlu, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ama ben bir insanım ve bir vücudum var.Dolayısıyla dinlenmeye de ihtiyacım var. Örneğin 10 günde birçok güzel bir uyku çekesim geliyor. O gün saat 12:00 - 13:00'e kadar uyuyasım geliyor. Buna kimse engel olamaz. Bu benim hakkım. Tahmin ediyorum ki, takip eden vatandaşlarımız öyle 10 günde, 15 günde uyumamı, 6-7 ayda bir dinlenmemi çok istiyorlar. Tatil, bazen insanlara yakışmıyor, bana tatil de yakışıyor."

 

İmamoğlu: Bana tatil yakışıyor! ile ilgili etiketler İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.