İmamoğlu, balıkçıda 1 saat değil 3 saat kalmış!

İstanbul'da kar felaketi yaşanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz büyükelçi ile balıkçıda yemek yemesi tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası açıklamada bulunan İmamoğlu, 19 saatlik mesaisi içinde 1 saat yemek molası verdiğini öne sürdü. Ancak İmamoğlu'nun o balıkçıda 1 saat değil 3 saat kaldığı ortaya çıktı. Üstelik İmamoğlu'na özel bir kar küreme aracı da 10 dakika arayla yolları temizledi.

BB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da kar nedeniyle felaket yaşanırken, Sarıyer'deki bir balıkçıda yemek yediği ortaya çıkmıştı.

O yemeğe ait fotoğraflar büyük tepki çekerken, Twitter hesabından açıklamada bulunan İmamoğlu, 1 saat yemek molası verdiğini iddia etti.

İmamoğlu, açıklamasında "3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU 1 SAAT DEDİ, 3 SAAT ÇIKTI

Ancak İmamoğlu'nun saat 18.00'de gittiği balıkçıdan 20.50'de ayrıldığı ortaya çıktı.

KAR KÜREME ARACINDAN ÖZEL HİZMET

O ana ilişkin güvenlik görüntülerinde ise vatandaşın hizmetinde olması gereken kar küreme aracının İmamoğlu'na özel hizmet verdiği görüldü. 

İmamoğlu, balıkçıda 1 saat değil 3 saat kalmış! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.