İmamoğlu Ayasofya kararına sus pus!

Danıştay'ın kararı ile tamamen ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii'yle ilgili tarihi karara siyasilerden art arda destek mesajları gelirken, Fatih Sultan Mehmet'in emaneti, mirascışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karar ile ilgili tek kelime etmemesi dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu Ayasofya kararından sonra sus pus. Fatih Sultan Mehmet'in mirası İstanbul'un koltuğundaki isim İmamoğlu, Ayasofya'nın 86 yıl sonra ibadete açılmasına sessiz kaldı.

İmamoğlu bundan önce bir Yunan gazetecinin Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesiyle ilgili sorusuna Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesine ihtiyaç olmadığını söylemişti. 

Bir çok konuda Twitter'da sık sık paylaşım yapan başkan, Ayasofya kararını görmezden geldi. İmamoğlu'nun bu sessizliği vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.



İmamoğlu Ayasofya kararına sus pus!

CHP'DEN DE AÇIKLAMA YOK

Öte yandan CHP,  Ayasofya'nın ibadete açılmasının ardından sessizliğe gömüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tek kelime etmedi. CHP'li bazı isimlerin karara karşı olmalarına rağmen tepki çekmemek için konuşmayın talimatına uydukları dile getiriliyor.

İmamoğlu Ayasofya kararına sus pus! ile ilgili etiketler İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.