İmamoğlu, Atatürk için mevlit okuttu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı. İlk durağı Taksim olan İmamoğlu, daha sonra cemevine gitti, oradan ise amide Mevlid-i Şerif okuttu. Başkanın son durağı ise Dolmabahçe Sarayı oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk'ün 81'nci ölüm yıl dönümü dolayısı ile bir dizi etkinliğe katıldı.

CEMEVİNDE ANMA TÖRENİ

İmamoğlu, önce Taksim Meydanı'ndaki Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sundu, sonra Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki anma etkinliğine katıldı. İmamoğlu'nun bir sonraki adresi ise Karacaahmet Cemevi oldu.

Burada alevi vatandaşlarla görüşen İmamoğlu, onların sorunlarını da kısa kısa dinledi.

 

İmamoğlu, Atatürk için mevlit okuttu!

MEVLİT OKUTTU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son durağı olan Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’nde de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlidin ardından Dolmabahçe Sarayı’na geçen İmamoğlu, ziyaretlerini Twitter hesabından da canlı olarak aktardı.

 

İmamoğlu, Atatürk için mevlit okuttu! - Resim : 2

"KORUMAK EN BÜYÜK GÖREV"

Paylaşımına bir de not düşen İmamoğlu, "Bu ülkenin insanları değerlerini, maneviyatını ve birbirini çok seviyor; bunu korumak en büyük görev." dedi.

İmamoğlu, Atatürk için mevlit okuttu! - Resim : 3

İmamoğlu, Atatürk için mevlit okuttu! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.