İmamoğlu, Akşener, Soner Yalçın ekseninde neler oluyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun HDP'ye yakınlaşması ve 8 Mart paylaşımı gündemdeki yerini koruyor. Yazar Nihat Genç, İmamoğlu'nun HDP oylarını garantileyerek tek aday olmaya çalıştığını belirterek, Soner Yalçın ve Sözcü gazetesinin İmamoğlu'nu "İkinci Atatürk" gibi göstermeye çalıştığını söyledi.

Nihat Genç Veryansın TV'nin YouTube kanalında İYİ Parti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ODA TV İmtiyaz Sahibi Soner Yalçın ile Sözcü gazetesine sert eleştiriler yöneltti.

Ünlü yazar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart mesajından yola çıkarak önemli tespitlerde bulundu.

İmamoğlu'nun "HDP'nin yeni eş başkanı" olduğunu belirten Genç, Soner Yalçın ve Sözcü gazetesinin de İmamoğlu'nu "İkinci Atatürk" gibi göstermeye çalıştığını söyledi. Genç İYİ Parti'de ise alttan alta FETÖ'cülerin partiye yerleştiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun HDP'nin yeni eş başkanı gibi davrandığını belirten Genç, şunları söyledi:

"İmamoğlu'ndan ne beklenir? Şehit analarına sahip çıkılması, tecavüze uğrayan, dövülen kadınlara sahip çıkılması..." Kadınlar Günü'nün anlamı bu zaten. Kadın haklarına, sosyal haklara, aile haklarına sahip çıkacaksın. Ülkemizde fazla olarak şehit anneleri var ve HDP binası önünde evlatlarını bekleyen anneler var. Bunları da anarsın. Bütün bunları yapmıyor. Gidip Pervin Buldan'ı anıyor. Bunu kasten yapıyor. Bana HDP de oy versin, Meral Akşener aradan çıksın, tek aday ben olayım hedefi var. Bunu da açıkça gösteriyor. HDP siyaseti Türkiye'de en çok İBB Başkanı İle birlikte akıllara geliyor. Bu kadar kadının hakkını kullanmak varken gidiyorsun Pervin Buldan'ın adını kullanıyorsun. Bir şeyi kullanmak istiyorsun, tartıştırmak istiyorsun. Bunlara biz sinsi insanlar diyoruz. Tezgah çekiyorlar, kumpas kuruyorlar."

"SONER YALÇIN İMAMOĞLU'NU AKLIYOR"

Sözcü gazetesi yazarı ve Oda TV İmtiyaz Sahibi Soner Yalçın'ın İmamoğlu'nu "aklamaya" çalıştığının altını çizen Nihat Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunlara büyük tepki gelince de Soner Yalçın efendi kalkıyor. Tabi, İmamoğlu'nun adamı. İmamoğlu, Murat Ongun'a söylüyor. Soner'e söyle iki yazı yazsın... Sonra hemen yazılar... Diyor ki Pervin Buldan o kadar acılar çekti, kocası vuruldu. Tabi ki öldürülen insanları düşüneceğiz, hakkını arayacağız. Ama bir algı değiştiriyorsun. Uğur Mumcu'nun cesedinden cımbızla parça çıkarıldı. Şimdi sen Kemalist aydınlar nasıl vuruldu dediğinde bakışlar oraya gider."

"Aybüke öğretmen de vuruldu neden onu anlatmıyorsun? Bir mit, bir destan ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Kadınlar dövüldüğü için dağa çıkıyorlar demeye çalışıyorsun. Bu kadar Kemalist aydını, öğretmeni kim vurdu? Niye onları anlatmıyorsun Soner Yalçın?"

"İKİNCİ ATATÜRK GİBİ KARŞILIYORLAR"

"Cumhuriyet ve Sözcü İmamoğlu'nu 'ikinci Atatürk' gibi karşılamaya çalışıyorlar. Meral Akşener'e de diyorlar ki 'Gel seni de üçüncü Atatürk gibi karşılayalım işi bozma'. Bunlar İmamoğlu'nun adamı olmuş, kasıtlı haberler yapıyorlar. "

Akşener önden Ali Türkşen gibi vatanseverleri gösterdi, altından FETÖ'cüleri partiye soktu. Bunlar cumhuriyetçileri kandırmaya çalışıyorlar ama bunlar okumuş insanlar. Siz okumuş insanları nasıl kandırmaya çalışıyorsunuz. Hiç aday gösterilecek kimse yok muydu? Demek ki bir güç sana göstermeni söylüyor."

İmamoğlu, Akşener, Soner Yalçın ekseninde neler oluyor? ile ilgili etiketler Soner Yalçın Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Nihat Genç HDP Pervin Buldan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.