İmamoğlu, AKOM'dan duyurdu: İstanbul'da kar yağışı yine etkili olacak, uyarılara dikkat edelim!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu AKOM'da İstanbul'daki son durumu paylaştı. İmamoğlu, "İstanbul'da kar yağışı yine etkili olacak, uyarılara dikkat edelim." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yaşanan kar esaretine ilişkin AKOM'da açıklama yaptı.

"KAR YAĞIŞI 18:00'DAN SONRA DA DEVAM EDECEK"

Kar yağışının bugün saat 18.00 den sonra da devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirten İmamoğlu, "O bakımdan yapılan bütün uyarılara, açıklamalara bütün vatandaşlarımızın hassasiyetle uymasını istiyoruz. Sayın Valimizin açıklamaları var, halkımızın dikkatine sunduğu. Bunların da önemli olduğunu ifade edelim. Bugün saat 13:00'e kadar bazı özel görevi olan araçların dışında araçların trafiğe çıkmaması hususunda uyarısını yaptı. Yine Anadolu ve Trakya istikametinden şehrimize araç giriş kısıtlamasının devam edeceğini" dedi.

İşte İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

''Kar kalınlığı genelde 35 santim, bazı yerlerde 1 metreyi aştı. Kar yağışı bugün de etkili olacak uyarılara dikkat edelim. En yoğun kar alan bölgemiz Arnavutköy.

İBB olarak TEM Mahmutbey bize ait değil şurası bize ait değil demeden katkı sunmaya sıkıntıyı en az indirme çabası sürdürülmüştür.

Beylikdüzü TÜYAP bölgesinden Hadımköy gişelerine olan güzergahta açma işlemleri devam etmektedir. Onun dışında bütün akış sağlanmıştır. İstanbul'da hiçbir su kesintisi olmayacaktır.

İstanbul'da kar yağışı yine etkili olacak, uyarılara dikkat edelim.''

 

 

 

 

 

İmamoğlu, AKOM'dan duyurdu: İstanbul'da kar yağışı yine etkili olacak, uyarılara dikkat edelim! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu AKOM
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.