İmamdan hutbede ırkçılık gösterisi

Sosyal medyaya nerede ve ne zaman çekildiği belli olmayan bir görüntü damgasını vurdu. Söz konusu görüntüde Cuma Hutbesi verirken "Türk’ün Türk’ten başka dostu yok" diyen imamın kullandığı ırkçı ve küfür dolu sözler infiale neden oldu. Adının Zeynel Abid Ayyıldız olduğunu söyleyen imama sosyal medyadan tepki üstüne tepki geldi.

Camilerde ve özellikle hutbelere hiç yakışmayan bir görüntü, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Söz konusu görüntülerde imam sıfatıyla açıklamalarda bulunan bir kişinin kullandığı ırkçı ve küfür dolu ifadeler infiale neden oldu.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE YAYILDI

Görüntülerin nerede ve ne zaman çekildiği bilinmezken, adının Zeynel Abid Ayyıldız olduğunu ifade eden imamın söylediği sözler pek çok kişinin tepkisine sebep oldu.

"ŞİKAYET VARSA MÜFTÜLÜK ORADA"

Zeynel Abid Ayyıldız söz konusu görüntülerde şu ifadeleri kullandı;

"Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Bunu bir kenara yazın. Gavurdan dost, ayıdan post olmaz. Araplar da bizim dostumuz değil. Bizim düşmanımız. Arap dölü, kahpe dölü, zalim dölü! Durmadan umreye zam Hac'ca zam. Gitmesin gelmesin.. Kahpe dölü. Yeter artık ya, canımız yandı ya. Ne olur bir olalım. Ne diyor Hac Bektaş-i Veli 'Bir olun, iri olun, diri olun. Allah'ın izniyle kale dıştan yıkılmaz, içten yıkılır. Hiç kimse bana hutbede kızmasın. Adım Zeynel Abid Ayyıldız. Namazdan sonra şikayet varsa müftülük orada. Evet söylüyorum, okuyorum. Canım yandı. Ben de Türk oğlu Türküm. Canım yanıyor ve söylüyorum."

İmamdan hutbede ırkçılık gösterisi ile ilgili etiketler cami namaz İmam Sosyal Medya hutbe Zeynel Abid Ayyıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.